sábado, 25 de mayo de 2013

PLANS DE MILLORA EN XARXA


Plans de millora

A continuació exposaré dos plans de millora  de la xarxa que m’han semblat interessants. En primer lloc el pla de millora que  fa referència a “ activitats amb les famílies” de la següent pàgina web: http://www.educacioninicial.com/ei/contenidos/00/0150/196.ASP.
Es tracta d’una activitat on els pares van cada dia dues hores a l’escola dels seus fills a compartir aquest temps amb ells i la resta d’infants. Els objectius d’aquest projecte de millora són:
  • ·         Conèixer l’ambient on creix el seu fill.
  • ·         Conèixer com es comporta el seu fill a l’escoleta.
  • ·         Conèixer els pares dels diferents infants.
  • ·         Fer amistats.
  • ·         Establir vincles entre família i escola.
<!--[if !supportLists]-->
M’ha semblat un pla de millora molt interessant ja que hem sembla una manera adient per aconseguir establir vertaders vincles afectius entre l’escola i família, es a dir, els dos adults que han d’educar als infants i que estan presents en els seu procés d’aprenentatge.

El segon pla de millora que m’agradaria comentar es el que fa referència a activitats per ajudar als infants a controlar els esfínters de la següent pàgina web: http://www.eljardinonline.com.ar/actividadescontrolesfinteres.htm.

El pla d’actuació és el següents:
  • ·         Habilitar rutines diàries de asseure al water.
  • ·         Donar una pepa als infants dient-los que s’han fet pipi i les hem de fer nets.
  • ·         Mostrar fotografies de les necessitats corporals, al igual que tenir converses d’aquests temes.
  • ·         Parlar als infants de què sempre han de dir quan tenen que anar al bany i que han d’utilitzar el temps necessari per estar ben asseguts i tranquils.

M’ha semblat una proposta de millora interessant perquè es tracta d’un tema una mica complicat per alguns infants, perquè hi ha cops en que les famílies no col.laboren molt i tot ho ha de fer l’escola, per el que es molt important que es faci aquest procés. A més, es imprescindible que sigui un procés que es dugui a terme al mateix temps a casa i a l’escola, d’aquesta manera segurament els resultats seran més positius.

Estratègies treballades:

1.3, consultar pàgines webs per cercar informació i ampliar la meva pròpia formació. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario